vrijdag 7 december 2007

Verslagje center parcs

Ons weekendje center parcs was zalig geweest! Fleur heeft enorm genoten en wij ook natuurlijk. Vooral het bubbelbad was haar favoriete plekje. De fietskar vond ze maar niks, gelukkig was het maar een klein stukje fietsen, want ze liet de hele weg goed van zich horen! De kinderboerderij vond ze ook heel fijn, tussen de geitjes lopen en pony's aaien.
Slapen gaan, ging zoals verwacht, niet zo vlot. Als ze haar reisbedje nog maar zag, was 't al paniek. Dus heeft ze het hele weekend tussen ons in geslapen, gelukkig maar dat de bedden daar vrij breed zijn, zodat wij toch ook goed geslapen hebben.
Jammer dat een weekendje zo kort is. Als haar broertje/zusje er ook al wat aan heeft gaan we eens een weekje.


De nacht volgende op onze thuiskomst nam dadelijk alle energie weg die we daar hadden opgedaan. Vermoedelijk was iets van eten haar slecht bekomen, want 's nachts heeft ze overgegeven en hebben we geen van beiden ons bed gezien! Bert heeft dan maar een extra dagje verlof genomen, zodat hij ook voor haar kon zorgen als ik even een dutje ging doen. Gelukkig maar, want ik was stikop. Ze maakte koorts en was heel slapjes.
2 dagen erna was ze koorts - en buikpijn vrij, maar wel opnieuw verkouden... en zo zitten we dus in een vicieuse cirkel waar echt geen einde aan lijkt te komen...
Mijn batterijen zouden dringend opgeladen moeten worden, want ik begin er enorm prikkelbaar van te worden

Geen opmerkingen: