vrijdag 23 november 2007

Ons eigen huisje!

Om een lang verhaal alvast wat korter te maken. We zijn bezig met de koop van een huis. Schuin tegenover mijn ouders staat een huis te koop. Ideaal gelegen dus en ook een pracht van een huis.
Gisteren zijn we gaan kijken. We hebben ondertussen ook een bod gedaan. Maar het kan nog even duren voor we kopen.
Het zit namelijk zo: Wij waren de eersten, dus hebben we altijd sowieso op elke kandidaat - koper de voorkeur. zaterdag komen er 6 mensen kijken. Als er daar iemand bij is die ook heel erg geïnteresseerd is en de vraagprijs wil geven, dan belt de makelaar ons op en dan kunnen wij beslissen. Maar aangezien het geen probleem zou zijn voor ons om te lenen bij de bank, zijn wij ook bereid de vraagprijs te betalen. Nu zou het nogal absurd zijn om dadelijk toe te happen, dus hebben we dat bod gedaan.


Eigenlijk kunnen we ons nu al een beetje eigenaar van ons huis noemen, omdat we toch de plannen hebben om het te kopen tegen die prijs. Het zit ingewikkeld in mekaar, maar het belangrijkste is het resultaat.

Ik kijk in ieder geval uit naar de dag dat we rond tafel kunnen gaan zitten om de overeenkomst te tekenen! Tot dan moeten we de champagne nog even koud laten staan.

Ik moet hier wel aan toevoegen dat het niet mogelijk zou geweest zijn om aan de koop van dat huis te denken zonder de steun van onze ouders. Zowel mijn mama en papa als de mama en de oma van Bert. Zij helpen ons financieël en daar zijn we hen héél héél dankbaar voor!

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

2 opmerkingen:

NIENTJE zei

Wauw leuk zeg! Dat was dat huis dat jullie zo graag wilden toch? Vind ik echt super voor jullie! veel succes!

Anoniem zei

super,saartje!!!


das babybezoek en housewarming ineens :-)

jeuj!!!