zaterdag 22 maart 2008

En nu...

Sinds zaterdag zijn we dus weer met ons 4tjes thuis. Was wel terug effe wennen. Eerst kleine broer een weekje daar, dan grote zus enkele dagen...
Maar ze waren beiden wel weer gezond en dat is het voornaamste. Grote zus is weer helemaal de oude, ze eet en drinkt weer goed, zelfs meer dan daarvoor. Ook slapen gaat weer vlotjes!
Kleine broer heeft iets meer moeite om terug een ritme te vinden. Hij wil voortdurend eten en doet echt hazeslaapjes (als hij ze al doet). Heel vermoeiend! Ik hoop dat het maar een sprongetje is en dat het snel weer betert!
Hij is wel erg veranderd. Hij lacht veel en brabbelt vaak. Heel grappig en vooral wanneer grote zus er op reageert. Schattig om die 2 bezig te horen en te zien.

Maar na de kindjes is nu ook de papa ziek. Ik heb ook een dag of 3 een beetje last gehad van buikpijn en diarree en nu de papa dus. Hij heeft het goed te pakken. En een man die ziek is...jaja erger dan 2 kindjes bijeen. Duimen dus dat hij snel genezen is!!

3 opmerkingen:

saskia zei

een man die ziek is,is idd erger dan 2 kindjes die ziek zijn!ik kan er van meespreken!soit,ik ben blij dat de 'ellende'met de kindjes achter de rug is,en dat alles goed is afgelopen!en nu genieten,he!!!

Unknown zei

Blij dat de kindjes allebei weer thuis zijn en zich al een pak beter voelen. Het moet ongetwijfeld een hele opluchting zijn voor je dat jullie allemaal weer samen thuis zijn. Geniet van elkaar en van de mooie momenten samen thuis.

Groetjes
Con x

Unknown zei

super dat iedereen weer samen thuis is...