donderdag 6 augustus 2009

Vakantie is al half

Oh my god!! De vakantie is al meer dan half. Ongelooflijk hoe de tijd vliegt.
We zijn een weekje naar Sunparks limburgs peel geweest in Nederland. Een leuke vakantie, met enkele minpunten (oa. het gezelschap), maar de kindjes hebben genoten en dat is het voornaamste.
Nu ben ik dus weer aan 't werk...dik tegen mijn zin, maar we moeten er het beste van maken. volgende week heb ik een sollicitatiegesprek voor een andere job. Duimen maar dat het iets wordt!


De kindjes genieten van de vakantie, vooral Fleur. Andrès is 3weken niet naar de onthaalmoeder geweest, nu weer wel. De ene dag gaat hij al wat liever als de andere, maar hij zit daar zeker niet slecht.
Ik zie er wel met bergen tegenop wanneer het weer school is. Fleur moet naar een andere juf en zit dan niet meer bij onze buurjongen in de klas. Pfff ik heb van nu al medelijden met haar.
Maar daar mag ik nog even niet aan proberen te denken. Nog 3 weekjes genieten van de vakantie en het 'hopelijk' mooie weer.


Zo, weer even een update gegeven, moet echt meer mijn best doen, maar ...tijd he

3 opmerkingen:

NIENTJE zei

De vakantie vliegt inderdaad echt wel he! Veel succes met je sollicitaties en ik hoop echt voor jou dat het lukt!

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]