woensdag 13 augustus 2008

Draagdoeken




Ik heb vandaag 2 leuke draagdoeken aan gekregen. Een mei tai en een ringsling van Mister Mirko. 2 super doeken. eerst Andrès er even in geprobeerd, maar Fleur stond al te popelen om er in te mogen.
Echt een aanrader hoor, die doeken. En ideaal voor een peuter en een baby.


(niet echt scherpe foto's, maar ik zal er wel eens betere maken)

maandag 11 augustus 2008

Doop Andrès

Zondag is het zover, dan wordt mijn kleine schat gedoopt.
Ik kijk er niet echt naar uit eerlijk gezegd. Ik heb teveel mensen moeten uitnodigen die ik er liever niet bij heb. Maar ja, de kerk moet in het midden gehouden worden he.
Als het maar geen klucht wordt zoals bij de doop van Fleur, want dan zet ik de ruzie makers echt wel buiten!

Dat het dus maar snel voorbij is, want al die stress is niet fijn en zeker niet nu ik gewoon wil genieten van mijn gezin.

verslagje volgt nog

Draagdoeken

Ik heb de draagdoek-microbe al een tijdje te pakken, maar tot nu toe hield ik het bij mijn tricot-slen en de maxi cosi. Maar Andrèsje is een klein beetje te zwaar geworden voor beide attributen. Zeker als het voor een lange wandeling of zo is.
Daarom heb ik me nu 2 nieuwe doeken besteld. De mei tai en een ring sling. 2 mooie en heel handige doeken. Geen gesleur meer met maxi cosi in de winkel, maar draagdoek uit de tas en hup erin.
Ik kan bijna niet wachten tot ik ze heb :-) Normaal gezien komen ze deze week nog aan. Ik hoop alleszins van wel, dan kan ik ze in 't weekend al testen.

Wordt vervolgd...

Quality Time

Over quality time gesproken... bij mijn kindjes is er daar geen gebrek aan.
Normaal gezien moest ik begin september terug gaan werken, maar hoe dichter dat moment kwam, zoveel te meer ik me slecht voelde.
Dan maar een oplossing gezocht...en jawel ik heb er 1 gevonden. Ik heb nog 3 maanden extra ouderschapsverlof aangevraagd. En gelukkig is het goedgekeurd. Komt daar nog eens bij dat ik mijn wettelijk verlof dan ook nog moet opnemen, wat dus wil zeggen dat ik tot na de kerstvakantie thuis ben!!
Zaaaalig. Ik wil daar dubbel en dik van genieten. Want daarna is er geen uitstel meer mogelijk. De onthaalmoeder voor Andrès is gereserveerd en normaal gezien zal Fleurtje naar school beginnen gaan na de kerstvakantie. 3 grote stappen in 1 keer. Makkelijk zal het niet worden vrees ik.
Maar dat is nog niet aan de orde nu.
Nu willen we genieten!

Op naar 1 jaar borstvoeding :-)