vrijdag 23 november 2007

Ons eigen huisje!

Om een lang verhaal alvast wat korter te maken. We zijn bezig met de koop van een huis. Schuin tegenover mijn ouders staat een huis te koop. Ideaal gelegen dus en ook een pracht van een huis.
Gisteren zijn we gaan kijken. We hebben ondertussen ook een bod gedaan. Maar het kan nog even duren voor we kopen.
Het zit namelijk zo: Wij waren de eersten, dus hebben we altijd sowieso op elke kandidaat - koper de voorkeur. zaterdag komen er 6 mensen kijken. Als er daar iemand bij is die ook heel erg geïnteresseerd is en de vraagprijs wil geven, dan belt de makelaar ons op en dan kunnen wij beslissen. Maar aangezien het geen probleem zou zijn voor ons om te lenen bij de bank, zijn wij ook bereid de vraagprijs te betalen. Nu zou het nogal absurd zijn om dadelijk toe te happen, dus hebben we dat bod gedaan.


Eigenlijk kunnen we ons nu al een beetje eigenaar van ons huis noemen, omdat we toch de plannen hebben om het te kopen tegen die prijs. Het zit ingewikkeld in mekaar, maar het belangrijkste is het resultaat.

Ik kijk in ieder geval uit naar de dag dat we rond tafel kunnen gaan zitten om de overeenkomst te tekenen! Tot dan moeten we de champagne nog even koud laten staan.

Ik moet hier wel aan toevoegen dat het niet mogelijk zou geweest zijn om aan de koop van dat huis te denken zonder de steun van onze ouders. Zowel mijn mama en papa als de mama en de oma van Bert. Zij helpen ons financieël en daar zijn we hen héél héél dankbaar voor!

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Weekend!

Binnen dit en een uurtje of 2 verlaat ik internetland naar verdere oorden. :-)
We gaan van vandaag tot en met maandag naar Center parcs. Park Erperheide in Peer.
Het zal ons echt deugd doen en ons kleine meisje ook. Een heel weekend super veel aandacht zonder mama die achter de laptop zit en papa die slaapt of voetbal kijkt. Ze zal er wel van genieten. En wij trouwens ook. De laatste keer weg onder ons 3tjes, want binnen een week of 8 hebben we er een kleintje bij en dan zal 't even gedaan zijn met tripjes maken.

Alleszins, volgende week volgt het verslag, ik ga nu nog een beetje inpakken en iets eten en dan zijn we ribbedebie! Tot volgende week!


xxx

vrijdag 2 november 2007

Update

Amai, 't is precies weer even geleden dat ik hier iets gepost heb.
Ondertussen al een maand verder, een maand korter bij de geboorte van ons 2e kindje.

Ik heb nog veel te doen en ik stel het altijd maar uit... Maar dat heeft ook z'n voordelen, zo zal ik me zeker niet vervelen de laatste 2 maanden.
Ik begin meer en meer te verlangen en te dromen van dat kleine prutske. Fleur weet ondertussen ook al waar de baby zit, al twijfelt ze soms nog tussen haar buikje en die van mij :-)
De baby krijgt veel aaikes en kusjes en als ik zeg dat de baby slaapt, dan doet ze sssst. Heel schattig.
Ik ben benieuwd of het ook nog zo zal zijn als de baby er is, want ze is nogal, hoe zal ik het zeggen, ruig! Ik zal ze goed moeten in de gaten houden, want 't is ne deugniet. Nu probeer ik nog zoveel mogelijk van haar te genieten, want eens de baby er is, zal ik mijn aandacht moeten verdelen en dat zal vooral voor haar wennen zijn, want nu is ze gewend om alle aandacht voor haar alleen te hebben.

Maar dat zal wel loslopen zeker, alle begin is moeilijk. Ik hoop alleszins dat het een nieuwe start is voor ons gezin.

Wordt vervolgd...